Postgeluk (shop)

Een mens wordt gelukkig van een kaartje over de post! Vanaf nu zijn mijn wenskaarten hier op mijn weblog te koop. Lees onder de afbeelding, hoe je kaartjes kunt bestellen.

Bovenstaande kaartjes zijn afgedrukt op gebroken wit, 350 gram.

Ook is het mogelijk een slinger te bestellen met een tekst naar eigen keuze (maximaal 15 letters). Daarbij kan gekozen worden voor effen letters of letters met een patroon. Neem hiervoor contact op via memaree[at]live.nl.

Hoe werkt het?

Wil je wat postgeluk verspreiden? Elke afbeelding heeft een naam. Stuur een e-mail naar memaree[at]live.nl, waarin je aangeeft welke kaartjes en/of slinger je wilt bestellen en wat je adres is. Je krijgt dan een reactie met een bevestiging, en verzoek om betaling. (Krijg je geen e-mail, kijk dan even in je spambox) Zodra je de kaartjes hebt betaald, maak ik ze klaar voor verzending.

Prijs & levertijd

Wenskaarten €1,25 per stuk/ €5,50 voor 5

Slinger webshop €7,50 per stuk.
Slinger eigen tekstkeuze €10 per stuk.

De verzendkosten bedragen €2,50. De kaartjes zijn enkelvoudig en worden geleverd zonder envelop.

Voorlopig zie ik deze webshop als een leuke hobby, naast mijn andere dagelijkse bezigheden. Daarom zal je bestelling waarschijnlijk niet direct de volgende dag bij je op de mat liggen. Wel streef ik er naar deze binnen 4 werkdagen bij je te laten bezorgen.

Woon je in de buurt of ontmoet je mij regelmatig?

In dat geval is het prima als je je bestelling bij mij komt ophalen. Ook ben ik bereid om deze voor je mee te nemen als we elkaar ergens ontmoeten. Dat scheelt weer verzendkosten zullen we maar zeggen!

Contact

Voor vragen of opmerkingen kun je contact met me opnemen via memaree[at]live.nl