Opdracht 2

Wat was het leuk, vorige week om jullie reacties te zien binnendruppelen. Sommigen konden erom lachen, zo’n opdracht binnen te krijgen – maar durfden zelf niet (en dat mag…!) Anderen moesten er een draai aan geven. En weer anderen hadden wat pech,  omdat het niet helemaal ging zoals gehoopt. Volgende keer beter. Superleuk dat er zo enthousiast wordt meegedaan! Daar word ik dan weer happy van, een heus boomerang-effect zullen we maar zeggen. En natuurlijk doe ik zelf ook braaf de opdrachten die ik aan jullie geef. Want hee, het zou wel té makkelijk zijn om zelf niet uit mijn comfortzone te hoeven. Mijn voordeel is dat ik huisgenoten heb, die er niet van opkijken als ik een beetje gek doe. Dat is dagelijkse kost voor hen.

Hieronder volgt opdracht 2. Deze keer ben ik lief voor jullie. Niet teveel gekheid, maar wel plezier. Plezier in het plezieren van een ander.  (En ik heb dan weer plezier in het plezier van anderen om een ander te plezieren… snap je het nog?!)

Opdracht 1

Voor alle opdrachten geldt: als je deze opdracht niet letterlijk kunt uitvoeren, voel je dan vrij om er een creatieve draai aan te geven.

copyright: MeMaree

8 gedachtes over “Opdracht 2

Plaats een reactie